Здравейте Професор Кременски,
казвам се Соня Ив.Вълчева и съм на 35 години. Имам едно родено недоносено, за щастие здраво дете през 2006. В момента съм бременна в 20 гс. На 19.10.2010 ми беше направена амниоцинтеза при доц. Димитрова. Не ми е правен биохимичен скрининг по съвет на наблюдаващия ми бременността гинеколог. Амниоцинтезата ми беше препоръчана заради риск най вече от възрастта ми и към момента чакам резултати от нея. Имам следните въпроси:
- При ДНК анализа задължително ли се изследват всички най-често срещани хромозомни болести или се изследва само определена болест? Ако при мен е изследвана само определена болест възможно ли допълнително да заява да се изследват и всички останали най срещани болести?
- При ДНК анализа изследвате ли винаги и информирате ли бременната при нейно желание за пола на детето?
Благодаря предварително за отделеното време и за това, че винаги отговаряте на всички отзивчиво.
Въпрос ДНК анализ
Модератор: kremensky
Re: Въпрос ДНК анализ
Здравейте,
Мисля, че Ви отговорих в е-пощата.
Задължително се изследват всички бройни хромозомни аномалии (над 95% от всички хромозомни болести).
Задължително се определя пола.
Можете да получите резултата като генерирата код за достъп по указанията в страницата ни.
Успех
Кременски
Мисля, че Ви отговорих в е-пощата.
Задължително се изследват всички бройни хромозомни аномалии (над 95% от всички хромозомни болести).
Задължително се определя пола.
Можете да получите резултата като генерирата код за достъп по указанията в страницата ни.
Успех
Кременски
Re: Въпрос ДНК анализ
Здравейте отново Проф. Кременски,
много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.
Радвам се, че има специалисти като Вас.
Много късмет и професионални успехи
много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.
Радвам се, че има специалисти като Вас.
Много късмет и професионални успехи