Неполучени резултати от ДНК анализ по пощата

Вашите въпроси

Модератор: kremensky

Заключено
Daniela_P

Неполучени резултати от ДНК анализ по пощата

Мнение от Daniela_P »

Професор Кременски, пиша Ви и тук с молба да ми съдействате за получаването на резултатите ми по пощата. УСпяхме да се свържем с НГЛ и ни казаха, че са наред и че очакваме момиченце :), но в началото на октомври съм на преглед и ФМ при моя гинеколог, а знам, че ще иска да види и резултата от амниоцентезата. Освен това и за мен ще е успокоение да си ги получа черно на бяло.
За цитогенетичния анализ знам, че е рано, но поне тези от ДНК анализа, които при мен бяха по-важни.
Амниоцентезата беше на 09.09, резултатите разбрахме по телефона на 16.09 и все си мисля, че вече е нормално да си ги получа и на хартия.
Ще Ви изпратя на лични данните си и ще Ви бъда благодарна за каквато и да е помощ, стига да има някакво положително развитие.

Хубав ден!
Daniela_P

Re: Неполучени резултати от ДНК анализ по пощата

Мнение от Daniela_P »

Да добавя актуална информация.
Звънях в лабораторията и общо взето с нищо не ми помогнаха. Попитах дали могат да проверят дали са ми изпратени по пощата. Казаха ми, че не могат, но щом съм надписала плик трябва да са ми пратени. Казах, че не съм получила нищо все още. Наистина ще съм Ви благодарна за помощта!
kremensky

Re: Неполучени резултати от ДНК анализ по пощата

Мнение от kremensky »

Здравейте,

От петък страницата с резултатите не се вижда от вън.
Надявам се да се справим утре.
Моля, обадете се утре след 9 часа на тел. 0886 06 55 11 и веднага ще Ви дам точен отговор -
изпратен ли Ви е резултат и какъв е.

Мойте, извинения за създаденото Ви неудобство и причиненото безпокойство.

Кременски
Заключено