Здравейте, професоре!
Отново аз от Карибския басейн...
Първо да Ви благодаря, за съветите и помощта, за опита Ви да преизчислите резултата. Вчера направих амниоцентезата. Като се поуспокоя ще Ви разкажа за невероятното изпитание, през което преминах в това райско кътче, наречено Доминиканска република, за Кинг Конг от женски пол, която асистираше с 5 см маникюр във всички цветове на дъгата и т.н. ...Да не се налага на човек да го изпитва... Ама имало да се случва...
Не се сетихме по-рано в паниката за Куба, били сме там и знаем за техните постижения в медицината, ама нейсе... Мина и това чудо. Сега ще чакаме резултатите от амниото, естествено пак от САЩ. Надявам се всичко да е наред с нашето толкова желано бебе, стискайте палци! Сетих се да Ви питам, как да избегна евентуална инфекция? Мога ли да направя нещо превантивно, дадоха ми да пия Парацетамол, не знам защо. Колко време трябва да мине, че да сме сигурни, че всичко е наред?
Наистина сте невероятен човек, всичко чуто за Вас е истина.
Благодаря още веднъж!
iva_a
НАПРАВЕНА АМНИОЦЕНТЕЗА
Модератор: kremensky
Re: НАПРАВЕНА АМНИОЦЕНТЕЗА
Здравейте,
Стискам палци.
Дано всичко е наред и американците да Ви дадат първия резултат по българските стандарти до 4 дни.
Парацетамола е доминиканска рецепта - не е вреден. Надявам се, че нямате болка.
Инфекцията е практически малко вероятна - сигурно иглата е американска, еднократна и стерилна.
Критични за усложнения са първите часове и дни.
Успех
Кременски
Стискам палци.
Дано всичко е наред и американците да Ви дадат първия резултат по българските стандарти до 4 дни.
Парацетамола е доминиканска рецепта - не е вреден. Надявам се, че нямате болка.
Инфекцията е практически малко вероятна - сигурно иглата е американска, еднократна и стерилна.
Критични за усложнения са първите часове и дни.
Успех
Кременски