Здравейте, многоуважеми проф. Кременски!
Наскоро разбрах от позната, която живее в САЩ, че там се правел генетичен скрининг за риск от фимоза при момчетата. Вие имате ли информация и знаете ли неащо по въпроса?
Генетичен скрининг за риск от фимоза
Модератор: kremensky
Re: Генетичен скрининг за риск от фимоза
Извинявам се, станало е недоразумение
. Не съм разбрала правилно близката ми, която ми даде тази информация. Такъв скрининг не съществува.
Re: Генетичен скрининг за риск от фимоза
Здравейте,
Благодаря за въпроса и отговора.
Националната генетична лаборатория е от малкото, които са в консорциума ( вж. "връзки" NCBI/PubMed/Kremensky, последната статия на консорциума) на американската система по неонатален (при новородените) генетичен скрининг. Ние ежеседмично получаваме информация какво се случва в САЩ и по Света в тази област.
Въпросът Ви провокира в близко време да публикуваме в тази страница ГЕНЕТИЧЕН СКРИНИНГ и резултатите от последните 35 години у нас.
Благодаря отново
Кременски
Благодаря за въпроса и отговора.
Националната генетична лаборатория е от малкото, които са в консорциума ( вж. "връзки" NCBI/PubMed/Kremensky, последната статия на консорциума) на американската система по неонатален (при новородените) генетичен скрининг. Ние ежеседмично получаваме информация какво се случва в САЩ и по Света в тази област.
Въпросът Ви провокира в близко време да публикуваме в тази страница ГЕНЕТИЧЕН СКРИНИНГ и резултатите от последните 35 години у нас.
Благодаря отново
Кременски