Здравейте,проф.Кременски ,моля за консултация какви изследвания е необходимо да направим със съпруга ми .
Имам 4 неоспешни опита инвитро,като основната причина е спиране на развитие на ембриона след оплождане.Също така имам две естествени забремениявания ,приключили по същата причина-спиране на развитие на ембриона.Това ни навежда на мисълта ,че трябва да търсим причина в генетичните изследвания.Всякакви изследвания са направени до момента и всички са в норма.
Благодаря предварително.
Кога се провеждат консултации при Вас?
Необходими изследвания?моля за отговор
Модератор: kremensky
Re: Необходими изследвания?моля за отговор
Здравейте,
Аз ще отсъствам 2-3 седмици.
Можете да се обърнете спокойно към д-р Въжарова (генетик) - 0898 20 20 97.
Тя може да Ви даде квалифицирана безплатна консултация и да Ви запише за хромозомен анализ.
Ако е необходимо ще Ви организира консултация с специалист от центъра по репродуктивна медицина на Майчин дом.
Успех
Кременски
Аз ще отсъствам 2-3 седмици.
Можете да се обърнете спокойно към д-р Въжарова (генетик) - 0898 20 20 97.
Тя може да Ви даде квалифицирана безплатна консултация и да Ви запише за хромозомен анализ.
Ако е необходимо ще Ви организира консултация с специалист от центъра по репродуктивна медицина на Майчин дом.
Успех
Кременски
Здравейте д-р Кременски,хромозомен анализ сме правили със съпруга ми и всичко е ок.Бих желала по възможност мнение от Вас, затова ще очаквам Вашият отговор колкото е необходимо,тъй като на място не бих могла да дойда.Благодаря ви за бързия отговор.
Здравейте,
Има някакво объркване в темата.
По тази тема, моля, пищете само на електронната поща.
kremensk@yahoo.com
Има някакво объркване в темата.
По тази тема, моля, пищете само на електронната поща.
kremensk@yahoo.com