Платени допълнително цитогенетични от вчера?

Вашите въпроси

Модератор: kremensky

Заключено
Hope77

Платени допълнително цитогенетични от вчера?

Мнение от Hope77 »

Здравейте,

вчера - 29.06. направих амниоцентеза при вас - МД, като понеже реших да направя и "дългото" изследване, отидох до касата, за да си платя. Питах дамата там къде и на кого трябва да оставя копие на фактурата, за да се види, че съм платила, но тя не знаеше и ме препрати към стая2. Питах там, но така учудено ме изгледаха и след кратък размисъл ми казаха да си я кача заедно с епруветките след манипулацията.
Влизайки за амниото, помолих /понеже се оказа, че няма сама да си ги нося до горе/ да я прикрепят към двете епруветки.
Сега обаче ме гони яка параноя дали всичко е наред и не знам как да го проверя, не ми се иска да си пусна тук пълното име и ЕГН?

Ако можете по инициали и дата на раждане да проверите, ще съм много благодарна..
ГЛГ 02.03.1977
kremensky

Re: Платени допълнително цитогенетични от вчера?

Мнение от kremensky »

Здравейте,

Мойте най-искрени извинения за безпойството, което са Ви създали.
За нас не е важна фактурата, а какво са посочили в поръчката.
Моля, обадете се утре

Успех

Кременски
0886 06 55 11
Hope77

Re: Платени допълнително цитогенетични от вчера?

Мнение от Hope77 »

Професор Кременски, блягодаря Ви за вниманието и деликатността, с които подхождате към мен и всички останали жени тук...
Обръщам се отново към Вас, защото все още нямам резултат от ДНК анализа /материалът е взет на 29 юни/ и започвам силно да се притеснявам?

Какви биха могли да са причините за това забавяне?

Вече ми става неудобно да звъня по два пъти на ден на посочените телефони, но притеснението ми наистина е огромно!

Поздрави,
Г
Заключено