резултати от изследвания
Модератор: kremensky
-
blagi4ka86
Re: резултати от изследвания
Mnogo vi blagodaria
-
blagi4ka86
Здравейте проф.Кременски отново имам въпрос към Вас
Понейе от изследванията който направихме излезе хетерозиготен носител С\Т с намалена активна активност 35% и ми препорачахте да пия Неофолик Мета,аз вземам по 1 на ден това достатачно ли е или да увелича дозата?
Благодаря Ви
Понейе от изследванията който направихме излезе хетерозиготен носител С\Т с намалена активна активност 35% и ми препорачахте да пия Неофолик Мета,аз вземам по 1 на ден това достатачно ли е или да увелича дозата?
Благодаря Ви
Здравейте,
Това с 35% е само вероятност.
Във всеки случай 2х1 е достатъчно.
Успех
Това с 35% е само вероятност.
Във всеки случай 2х1 е достатъчно.
Успех
-
blagi4ka86
Blagodaria Vi
-
blagi4ka86
Здравейте проф.Кременски отново,съм бременна неусвоявям фолиевата киселина и по пенцип пиех х2 неофолик мета,сега трябва ли да увелича дозата?Имам и още един въпрос първия БХС се прави в 12 г.с, а втория задължително ли се прави или само ако не са наред резултатите от първия?
БЛАГОДАРЯ ВИ
БЛАГОДАРЯ ВИ
Здравейте,
Приема се, че 2 х 1 от неофолик мета или 3 х 3 от обикновената фолиева киселина е добра доза.
Първият скрининг се провежда в 11-13 седмица +6 дни. При този скрининг се обхващат до 90% от случаите с Даун.
В комбинация с втория скрининг в 15+ седмица и изчисляване на "интегриран" риск от всички показатели се повишава обхвата на 93-95% от случаите.
Можете да погледнете в "Генетичен календар" - "Библиотека".
За първия скрининг е много важен ултразвуковия преглед.
Успех
Кременски
Приема се, че 2 х 1 от неофолик мета или 3 х 3 от обикновената фолиева киселина е добра доза.
Първият скрининг се провежда в 11-13 седмица +6 дни. При този скрининг се обхващат до 90% от случаите с Даун.
В комбинация с втория скрининг в 15+ седмица и изчисляване на "интегриран" риск от всички показатели се повишава обхвата на 93-95% от случаите.
Можете да погледнете в "Генетичен календар" - "Библиотека".
За първия скрининг е много важен ултразвуковия преглед.
Успех
Кременски
-
blagi4ka86
Здравейте проф.Кременски отново имам въпрос,понеже сум малко объркана.На 25.10. съм на БХС в Майчин дом,въпроса ми е къде в Майчин дом могат да ми направят ултразвук прегледа?
Здравейте,
На втория етаж в поликлиниката на "Майчин дом" има ултразвуков кабинет.
Успех
На втория етаж в поликлиниката на "Майчин дом" има ултразвуков кабинет.
Успех