Здравейте проф. Кременски.
На 29 години съм. Имам три аборта зад гърба си. Първият беше спонтанен към 10-12та седм.Останалите два тази година бяха по медицински причини. Лекаркарите ми казваха, че не виждат ембрион и се наложи два пъти да ми го махат. Бях си правила вече изследвания за АФА(в норма)и 4Г/4Г на PAI (оказа се, че съм хомозиготен носител). След третият аборт с приятеля ми си направихме цитогенетични изследвания, както и на последния материал, който ми дадоха веднага след абразиото. Т.к лечението с аспирин протект, фолиева к-на и Омега 3 не ми повлия докторката ми каза, че при следващата бременност ще трябва да мина на фраксипарин след като види ембрион. Не съм медицинско лице и може и да не разбирам, но как ще се почне лечение с фраксипарин след като се види ембрион, като на практика всеки път няма такъв- казват ми, че е "Кухо яйце".
Не трябва ли лечението да започне по отрано? Имам епискризите и изследванията, ще се радвам в удобен ден за Вас да ги погледнете и да ми кажете и Вашето мнение.
Благодаря за вниманието.
Лечение след диагноза
Модератор: kremensky
-
kremenaveleva
Re: Лечение след диагноза
Здравейте,
От днес съм в отпуск до края на следващия месец. От време на време ще идвам на работа.
Следващата седмица в понеделник и вторник ще бъда на работа.
Консултациите са безплатни.
Кременски
От днес съм в отпуск до края на следващия месец. От време на време ще идвам на работа.
Следващата седмица в понеделник и вторник ще бъда на работа.
Консултациите са безплатни.
Кременски