Изследвания за Пропионова ацидемия

Вашите въпроси

Модератор: kremensky

Заключено
mariana27

Изследвания за Пропионова ацидемия

Мнение от mariana27 »

Здравейте, проф. Кременски!

Казвам се Мариана Демирева! С вас се срещнахме преди около 1 месец, относно изследвания в чужбина за Пропионова ацидемия. Трябваше да повторите при вас изследванията на починалото ни бебе - Цветомир Милков Демирев и да ни съобщите дали диагнозата се потвърждава. Има ли вече резултати и какви са те? Очаквам отгово
Всичко най-хубаво!
kremensky

Re: Изследвания за Пропионова ацидемия

Мнение от kremensky »

Уважаема госпожо Демирева,
в края на миналата седмица получихме отговор от лаборатория в USA, където са готови да направят изследванията в кръв и урина, за потвърждаване на диагнозата. Необходимо е пробите за анализ да бъдат изпратени с DHL. Моля, заповядайте в Националната генетична лаборатория, в удобно за Вас време за да уточним подробностите.

Поздрави!
Проф. Кременски
mariana27

Мнение от mariana27 »

Много благодаря за съдействието!
А необходимо ли е сега да изпратим молба до комисията по лечение в чужбина и ако да, каква е сумата, която трябва да посочим, като искана за отпускане за изследванията?
kremensky

Мнение от kremensky »

Здравейте,

МЗ е уведомено.
На настоящия етап трябва да изпратим пробите. За целта ни трябва вашето присъствие.
След това ще изчакаме резултата и тогава ще обсъдим с Вас налагат ли се и какви допълнителни изследвания.
За пари в момента не става дума.
Моля, обадете се утре след 9 часа да уточним подробностите.

Успех

Кременски
0886 06 55 11
mariana27

Мнение от mariana27 »

Здравейте, проф. Кременски!
На 09.07 тази година, бяхме при вас, за да бъдат изпратени пробите от детето ни в САЩ, за доказване на Пропионова ацидемия. Интересуваме се има ли резултати! Името на детето е Цветомир Демирев.
Очакваме вашия отговор!
mariana27

Мнение от mariana27 »

Здравейте отново, проф. Кременски!

Има ли някакъв проблем с нашите резултати - не получавам отговор от вас! Интересувам се само дали са пристигнали, за да знаем дали да дойдем или продължаваме да чакаме?
Надявам се, че ще ни информирате! Извинявайте за безпокойството, но това е важно за нас!

С уважение: Мариана Демирева
mariana27

Мнение от mariana27 »

Здравейте, отново проф. Кременски!
Искам да сигнализирам, че съм бременна! Ако си спомняте (казвам се Мариана Демирева), след предишното ми раждане, детето ми почина 5 дена след раждането, като беше поставена от вас диагнозата Пропионова ацидемия, която по-късно отменихте, след направените изследвания в САЩ!
Кажете ми, какво да правя, налага ли се да правя каквито и да било генетични изследвания! Реално незнам дали диагнозата е отхвърлена от вас на 100%!?
В момента съм в в 13 г.с. Очаквам отговор!

Поздрави!
mariana27

Мнение от mariana27 »

Здравейте, отново проф. Кременски!
Искам да сигнализирам, че съм бременна! Ако си спомняте (казвам се Мариана Демирева), след предишното ми раждане, детето ми почина 5 дена след раждането, като беше поставена от вас диагнозата Пропионова ацидемия, която по-късно отменихте, след направените изследвания в САЩ!
Кажете ми, какво да правя, налага ли се да правя каквито и да било генетични изследвания! Реално незнам дали диагнозата е отхвърлена от вас на 100%!?
В момента съм в в 13 г.с. Очаквам отговор!

Поздрави!
Заключено