Консултация проф. Кременски след "кухо яйце"

Вашите въпроси

Модератор: kremensky

Заключено
darkangel

Консултация проф. Кременски след "кухо яйце"

Мнение от darkangel »

Здравейте проф. Кременски! На 35 г. съм, мъжът ми е на 31 г. След 4 месечни опити за забременяване успяхме през август /първа бременност и за двама ни/. За съжаление се оказа "кухо яйце" и на 22-09-12 ми направиха абразио. Гинекологът ми ни препоръча да направим консултация с Вас. Моля в удобен за Вас момент да ни посъветвате необходимо ли е да правим предварителни изследвания и какви, които да Ви покажем. Необходимо ли е да изчакаме следващата менструация и кога можем да Ви посетим. Благодаря Ви предварително!
kremensky

Re: Консултация проф. Кременски след "кухо яйце"

Мнение от kremensky »

Здравейте Госпожо,

Моите съчувствия за случилото се.
Трябват Ви 2-3 седмици да попремини стреса.
Като начало можете да разгледате двата материала от първа(начална) страница на този сайт.
Това са последните препоръки на Американската асоциация по репродуктивна медицина при "повтарящи се - 2 и повече" спонтанни аборти.
Вашият случай не е такъв, но ако решите да проведете изследвания можете да се ориентирате за какво става дума.
На сегашния етап е най-добре да се изчака първия цикъл и тогава да ни посетите за консултация и евентуален изследвания.
Не спирайте фолиевата киселина.
Шансът винаги е по-висок за благоприятен изход, отколкото риска да се повтори

Успех

Кременски
darkangel

Мнение от darkangel »

Добро утро проф. Кременски!

Много Ви благодаря за бързия отговор. И двамата с мъжа ми пием Неофолик-мета. Със сигурност ще се свържем с Вас за консултация след около месец и половина и ще предприемем изследванията,които Вие ни препоръчате.

Желая Ви ползотворна работа!
kremensky

Мнение от kremensky »

Правилно.

В САЩ от 30 години фолиевата киселина е добавена към пшениченото брашно.
От тази година и към царевичното.
Всички са съпричастни с жените и "пият" витамина фолиева киселина.

Успех
Заключено