Здравейте,
на 03,05,2012 гинеколога ми ме гледа на видеозон и ме определи в 7 седмица и 6 дена +- 5 дена. Препоръча ми да си направя БХС, кога е най-подходящата дата за това ? При вас ли е най-подхидящо да се направи изследването на видеозон?
Благодаря предварително.
Кога според вас е най-подходящо да се направи БХС?
Модератор: kremensky
Re: Кога според вас е най-подходящо да се направи БХС?
Здравейте,
Най-подходящото време за биохимичен скрининг е между 11-13 седмица.
Оценката на риска силно зависи от ултразвуковия преглед (ранна фетална анатомия), при който трябва точно да бъдат измерени задължителните ултразвукови показатели CLR (дължина на бебето), NT (нухална транслуценция - гънка на врата) и NB (костици на носа).
Това със сигурност качествено може да бъде проведено в специализиран център по фетална анатомия.
От този сайт можете да свалите съответната поръчка и да помолите АГ специалиста да попълни всички данни.
Успех
Кременски
Най-подходящото време за биохимичен скрининг е между 11-13 седмица.
Оценката на риска силно зависи от ултразвуковия преглед (ранна фетална анатомия), при който трябва точно да бъдат измерени задължителните ултразвукови показатели CLR (дължина на бебето), NT (нухална транслуценция - гънка на врата) и NB (костици на носа).
Това със сигурност качествено може да бъде проведено в специализиран център по фетална анатомия.
От този сайт можете да свалите съответната поръчка и да помолите АГ специалиста да попълни всички данни.
Успех
Кременски