Здравейте, професор Кременски!
Благодарна съм за възможността да се допитам до вас по въпросите, които ни вълнуват най много, за нашите деца.
Въпросът ми е следния: Първия ден на последната ми менструация е 24.01.2012г. На 09.02, 10.02, 11.02 и 12.02 се наложи да приема Далацин Ц 300мг. на 8ч. по 1 т., наред с това съм използвала Тайлол+ и Ксилометазолин. Освен това на 19.02 приех таблетка Аспирин от 325мг. еднократно. Всичко това преди за разбера, че съм бременна и в момента съм много притеснена. Казах на лекаря си, но той не обърна внимание, каза че имало изследвания, което ме притесни още повече. Знам, че никой не може да ми даде сигурен отговор и аз ще си направя необходимите изследвания, просто искам да разбера вашето мнение какво е - какъв е рискът да съм увредила бебето си, много ли е опасно, основателно ли се притеснявам толкова много.
Благодаря предварително за отделеното време и професионалното мнение.
Моля за професионалното Ви мнение относно приема на лекарств
Модератор: kremensky
Re: Моля за професионалното Ви мнение относно приема на лекарств
Здравейте,
От посочените лекарства и срок на вземане няма основание за паника и допълнително безпокойство.
Ако, посетите нашата безплатна консултация със сигурност ще Ви бъде обърнато внимание и ще се дискутира по-подробно.
Ако бременността е желана, изчакайте спокойно както всяка друга бременна в 8/9 седмица за първи преглед и доказване на сърдечна дейност.
В 11+ седмица, както при всяка бременност се предлага ранна фетална анатомия и кръвното изследване биохимичен скрининг.
За да бъдете по-спокойна можете да проведете изследването "ранна фетална анатомия" в специализиран център.
Успех
Кременски
От посочените лекарства и срок на вземане няма основание за паника и допълнително безпокойство.
Ако, посетите нашата безплатна консултация със сигурност ще Ви бъде обърнато внимание и ще се дискутира по-подробно.
Ако бременността е желана, изчакайте спокойно както всяка друга бременна в 8/9 седмица за първи преглед и доказване на сърдечна дейност.
В 11+ седмица, както при всяка бременност се предлага ранна фетална анатомия и кръвното изследване биохимичен скрининг.
За да бъдете по-спокойна можете да проведете изследването "ранна фетална анатомия" в специализиран център.
Успех
Кременски
Re: Моля за професионалното Ви мнение относно приема на лекарств
Много Ви благодаря за бързия отговор