Do prof. Kremenski s molba za sydejstvie
Модератор: kremensky
Do prof. Kremenski s molba za sydejstvie
Уважаеми Проф.Кременски,
на 20.07.2010г. родих чрез спешно секцио в 38г.с.момченце 3.300кг, 50 см. - Илиян Георгиев Колеолов , което така и не проплака. Интубираха го и го поддържаха в кома близо 15 дни. Появи се спонтанно дишане. Своевременно изпратихме два пъти кръв за изследване до НГЛ (първия път материалът бе опорочен, поради неправилно третиране от страна на Русенската болница). Моето момченце почина на 07.08.2010г. Понеже от протокола от аутопсията и от епикризите на родилното отделение, не става ясна причината за това развитие на нещата, се надяваме поне направените изследвания да ни дадат някои отговори. Моля, ако има готови резултати, да ги получим по съответния, удобен за Вас ред.Понеже имаме момиченце на две години и се притесняваме и за нейното здраве, желаем да направим изследвания и консултация с Вас.
Много ще съм Ви задължена, ако ни съдействате за резултатите. Ако е необходимо, мога да Ви изпратя всички епикризи и протокола от аутопсията.
Предварително Ви благодаря.
Корнелия Романова, Русе
тел. 0878/84 31 85
на 20.07.2010г. родих чрез спешно секцио в 38г.с.момченце 3.300кг, 50 см. - Илиян Георгиев Колеолов , което така и не проплака. Интубираха го и го поддържаха в кома близо 15 дни. Появи се спонтанно дишане. Своевременно изпратихме два пъти кръв за изследване до НГЛ (първия път материалът бе опорочен, поради неправилно третиране от страна на Русенската болница). Моето момченце почина на 07.08.2010г. Понеже от протокола от аутопсията и от епикризите на родилното отделение, не става ясна причината за това развитие на нещата, се надяваме поне направените изследвания да ни дадат някои отговори. Моля, ако има готови резултати, да ги получим по съответния, удобен за Вас ред.Понеже имаме момиченце на две години и се притесняваме и за нейното здраве, желаем да направим изследвания и консултация с Вас.
Много ще съм Ви задължена, ако ни съдействате за резултатите. Ако е необходимо, мога да Ви изпратя всички епикризи и протокола от аутопсията.
Предварително Ви благодаря.
Корнелия Романова, Русе
тел. 0878/84 31 85
Re: Do prof. Kremenski s molba za sydejstvie
Уважаема Госпожо,
Можете да разчитате на пълно съдействие.
Бях в продължителен отпуск
В понеделник ще прегледам какво се е случило при нас.
Всички резултати с коментари са достъпни с парола в електронната ни страница. Опитайте да ги видите.
Моля, обадете се на телефона в понеделник след 10 часа.
Кременски
0886 06 55 11
Можете да разчитате на пълно съдействие.
Бях в продължителен отпуск
В понеделник ще прегледам какво се е случило при нас.
Всички резултати с коментари са достъпни с парола в електронната ни страница. Опитайте да ги видите.
Моля, обадете се на телефона в понеделник след 10 часа.
Кременски
0886 06 55 11
Много съм Ви благодарна за бързия отговор, проф. Кременски.
Надявам се, да успея да се свържа с Вас в сряда (01.12.2010). Ще Ви потърся към 10.00 часа на телефона на лабораторията.
Лека вечер.
Корнелия Романова
Надявам се, да успея да се свържа с Вас в сряда (01.12.2010). Ще Ви потърся към 10.00 часа на телефона на лабораторията.
Лека вечер.
Корнелия Романова
Най - сетне, професоре, успях да се запозная с резултатите на Илиян. Досега не съм могла, да ги проверя през интернет, защото записан е като кАлеолов, а не кОлеолов. Но съм лаик в тази област и те нищо не ми говорят. Можете ли да ги коментирате?
Корнелия
Корнелия
Здравейте,
Днес не бях на работа.
Моля, обадете се утре след 10 часа.
Кременски
0886 06 55 11
Днес не бях на работа.
Моля, обадете се утре след 10 часа.
Кременски
0886 06 55 11
Здравейте,Професоре!
Изпратихме Ви преди Коледа всички медицински документи, свързани с раждането, лечението и смъртта на бебето ни - Илиян Колеолов от Русе. Надяваме се, че те, както и резултатите от кръвните проби и урината, може да са Ви навели на някаква идея, защо и какво се случи с нашето дете. Съпругът ми Ви е изпратил и наши координати, за да се свържете с нас. Готови сме при необходимост, да Ви потърсим по телефона или да дойдем в НГЛ за личен разговор.
Вие сте ни последната надежда.
Корнелия Романова
Русе
моб.тел.0878/843185
Изпратихме Ви преди Коледа всички медицински документи, свързани с раждането, лечението и смъртта на бебето ни - Илиян Колеолов от Русе. Надяваме се, че те, както и резултатите от кръвните проби и урината, може да са Ви навели на някаква идея, защо и какво се случи с нашето дете. Съпругът ми Ви е изпратил и наши координати, за да се свържете с нас. Готови сме при необходимост, да Ви потърсим по телефона или да дойдем в НГЛ за личен разговор.
Вие сте ни последната надежда.
Корнелия Романова
Русе
моб.тел.0878/843185
професор Кременски, надявам се че сте получили документите на Илиян Колеолов. Ако не сте пишете ни, за да Ви ги изпратя отново
Георги Колеолов
0878 881 596
Благодаря Ви предваритело
Георги Колеолов
0878 881 596
Благодаря Ви предваритело
Здравейте,
Мойте извинеиня за закъснелия отговор.
Както се разбрахме по телефона, утре чакам вашето обаждане след 9,30
Кременски
0886 06 55 11