ГЕНЕТИКА
Модератор: kremensky
ГЕНЕТИКА
НОСИТЕЛ САМ НА ГЕНОТИП А1-А1 И НОСИТЕЛ НА ГЕНОТИП 4G-5G ИСКАМ ДА РАЗБЕРА КАКВО ТО4НО ОЗНА4АВА ТОВА И КАК СЕ ЛЕКУВА
Re: ГЕНЕТИКА
Здравейте,
Моля, сканирайте оригиналните резултати и ги изпратете на електронната поща. Независимо, че това не са наши резултати ще ги коментирам.
Със сигурност към резултата трябва да има подробно описание за поведението.
Какъв е повода за изследването? Правени ли са и други генетични изследвания? Вие или член от семейството Ви (майка, баща, брат и т.н.) имал ли е тромбози - запушване на кръвоносни съдове по крайниците или на други места?
Ако, Сте от София е най-добре да ни посетите на място.
Консултациите са безплатни.
Успех
Кременски
Моля, сканирайте оригиналните резултати и ги изпратете на електронната поща. Независимо, че това не са наши резултати ще ги коментирам.
Със сигурност към резултата трябва да има подробно описание за поведението.
Какъв е повода за изследването? Правени ли са и други генетични изследвания? Вие или член от семейството Ви (майка, баща, брат и т.н.) имал ли е тромбози - запушване на кръвоносни съдове по крайниците или на други места?
Ако, Сте от София е най-добре да ни посетите на място.
Консултациите са безплатни.
Успех
Кременски
Много ви благодаря все пак за отговора ПРОФЕСОР КРЕМЕНСКИ да имам прекарана флебо тромбоза на левият крак 1999 година след абразийо изследванията ми са правини в плевен по повод предстояшто ин витро
Здравейте,
Забавих се с отговора, защото съм в провинцията и интернетът ми рухна.
Няма нищо обезпокоително в резултатите Ви. Те нямат пряка връзка с ин витро процедурите. Центърът в Плевен е един от най-добрите в генетичните и имунологичне проблеми, свързани с репродукцията. Там консултира най-добрият в областта. И все пак, инцидентът, който сте имали е повод за профилактика. Доверете им се.
Успех
Кременски
Забавих се с отговора, защото съм в провинцията и интернетът ми рухна.
Няма нищо обезпокоително в резултатите Ви. Те нямат пряка връзка с ин витро процедурите. Центърът в Плевен е един от най-добрите в генетичните и имунологичне проблеми, свързани с репродукцията. Там консултира най-добрият в областта. И все пак, инцидентът, който сте имали е повод за профилактика. Доверете им се.
Успех
Кременски