Здравейте професор Кременски,
Имам син на 4 години и 1 месеца, септември месец от "Свети Никола" му поставиха диагноза ГРР /84.8/. След това се посъветвахме с доц. Стамболова и тя ни препоръча да се обърнем към Вас. Искам да попитам какви изследвания се правят в случая, как става консултацията с Вас. Детето е от първа бременност - родено по нормален път. Роди се 3 седмици по рано от определения термин. Правихме му МРТ на главен мозък - резултатът е леко увеличен десен вентрикул.
Благодаря предварително за отговора!
Моля за инфромация
Модератор: kremensky
Re: Моля за инфромация
Здравейте Госпожо,
Мисля, че е най-добре да посетите нашата безплатна консултация и на място да се обсъди проблема.
За сигурност е желателно да потвърдите посещението си един ден предварително на тел. 0886 06 55 11
Бихте могла да сканирате наличните епикризи и резултати от изследвания и да ги изпратите за предварително запознаване на kremensk@yahoo.com.
Можете да разчитате на съдействие.
Успех
Кременски
Мисля, че е най-добре да посетите нашата безплатна консултация и на място да се обсъди проблема.
За сигурност е желателно да потвърдите посещението си един ден предварително на тел. 0886 06 55 11
Бихте могла да сканирате наличните епикризи и резултати от изследвания и да ги изпратите за предварително запознаване на kremensk@yahoo.com.
Можете да разчитате на съдействие.
Успех
Кременски
Re: Моля за инфромация
Благодаря за бързия отговор.
Изпращам документите на електронната Ви поща.
С пожелание за хубав ден!
Изпращам документите на електронната Ви поща.
С пожелание за хубав ден!