* Промени мнение
* Изтрий мнение
* Докладвай
* Отговори с цитат
запитване към проф Кременски от пловдив
Здравейте професор Кременски .Ще ви бъда много благодарна ако мойете да обърнете внимание на моя проблем.Казвам се Елена на 37 г съм .Имам син на 18г.жив и здрав(от първи брак).Преди 2 месеца бях бременна до 20 гс.всичко беше нормално- изследваниа, БХС, 4Д,.....резултата от хистологичното изследване:плод от мъжки пол,без малформативни промени с масивни кръвоизливи и анемични инфаркти в плацентата.За лекарите е не причина за притеснение 1 аборт ако станат 2 или 3 тогава да се вземат мерки

Какво става с психиката на една жена след това аз останах без работа без бебе и всички ми казват да не ровя повече,но според мен няма нищо случайно.След аборта си правих гин преглед имам миомно възелче на краче 3 см от външна стена на матката изследвах цервикален скрет -всичко е наред.Четох по форумите и реших да изследвам ЩЖ anti-tg 1.9 ref 0-4 anti-tpo 177.2 ref 0-9 TSH 3.36 ref 5.5.Ще търся консултация с ендокринолог,но бих желала да разбера дали да не се изследвам за тромбофилия според гинеколога ми след като имам едно дете не е нужно.Какво е вашето мнение? Какви изследваниа да направя преди нова бременност.Да допълня ,партньора с който искаме бебе е роден в 8 месец ,майка му има аборт след него в 6 месец,а сестра му ,е родена в 7 месец.Вьзможно ли е да има някаква генетина причина от негова страна?БЪДЕТЕ ЗДРАВ С уважение:Елена