След един мисед
Модератор: kremensky
Re: След един мисед
намерих адрес и телефон,но не информация трябвали да запиша час,и дали да е на гладно,благодаря ви
Здравейте,
Моите извинения, вероятно има проблем със страницата.
Без записване.
Нахранили се.
Понеделник, вторник или петък.
Успех.
Кременски
Моите извинения, вероятно има проблем със страницата.
Без записване.
Нахранили се.
Понеделник, вторник или петък.
Успех.
Кременски
Консултациите са понеделник, вторник и петък?
от колко до колко часа?трябва ли да се направят някакви изследвания преди това?
благодаря
от колко до колко часа?трябва ли да се направят някакви изследвания преди това?
благодаря
Здравейте,
От 9:00 до 14:00
Нахранили се
Без записване
С наличната медицинска документация.
Успех
От 9:00 до 14:00
Нахранили се
Без записване
С наличната медицинска документация.
Успех
-
Prosto jena
Пиша Ви за да споделя какво се случи след изследванията за инфекции, които ми предложихте да направя.
Имам положителен тест за токсоплазмоза, прекарана инфекция, никой не може да каже кога се е случило това, може и то да е причина за мисед-а ми, но може и да не е според лекарите в Бургас. Също така имам и положителен тест за цитомегаловирус, пак стара инфекция, но доколокото съм запозната той може да рецидивира. Хормона ми TSH в норма.
Реших да се доверя на информацията в сайта Ви и да не правя за сега генитични изследвания, тъй като нямам възможност да пътувам до София, а не знам дали може от Бургас да се изпрати пробата до Вас, ако евентуално има такава възможност, Ви моля да ми кажете къде да дам кръв, поне за тромбофилии да видим как стоят нещата. Лошото е, че дори и да имам проблем с тях не съм сигурна, че има кой да ме консултира тук за лечение при следваща бременност, но поне да знаем как стоят нещата, а после да го мислим.
Много се извинявам, че Ви занимавам отново с моя случай, но ако имате възможност да ми отоговорие ще Ви бъда безкрайно благодарна!
С пожелание за здраве, много успехи и искрена благодарност за това което правите!
Имам положителен тест за токсоплазмоза, прекарана инфекция, никой не може да каже кога се е случило това, може и то да е причина за мисед-а ми, но може и да не е според лекарите в Бургас. Също така имам и положителен тест за цитомегаловирус, пак стара инфекция, но доколокото съм запозната той може да рецидивира. Хормона ми TSH в норма.
Реших да се доверя на информацията в сайта Ви и да не правя за сега генитични изследвания, тъй като нямам възможност да пътувам до София, а не знам дали може от Бургас да се изпрати пробата до Вас, ако евентуално има такава възможност, Ви моля да ми кажете къде да дам кръв, поне за тромбофилии да видим как стоят нещата. Лошото е, че дори и да имам проблем с тях не съм сигурна, че има кой да ме консултира тук за лечение при следваща бременност, но поне да знаем как стоят нещата, а после да го мислим.
Много се извинявам, че Ви занимавам отново с моя случай, но ако имате възможност да ми отоговорие ще Ви бъда безкрайно благодарна!
С пожелание за здраве, много успехи и искрена благодарност за това което правите!
Здравейте,
Тромбофилийте могат да се направят със съответните указания, ако има проблем.
Необходима е кръв в EDTA - 3 милилитра. Такава се използва във всяка лаборатория.
Може да се транспортира на външна температура до нас с куриерска поща. Не се замразява.
Посочените изследвания за инфекции е малко вероятно да имат някакво отношение към ранни аборти.
Успех
Кременски
Тромбофилийте могат да се направят със съответните указания, ако има проблем.
Необходима е кръв в EDTA - 3 милилитра. Такава се използва във всяка лаборатория.
Може да се транспортира на външна температура до нас с куриерска поща. Не се замразява.
Посочените изследвания за инфекции е малко вероятно да имат някакво отношение към ранни аборти.
Успех
Кременски
-
Prosto jena
Ами в такъв слуачай да ги направим, ако е възможно. Предполагам имам въпросник, който трябва да попълня и да изпратя по ел. поща, или? Също така и заплащането по куриер ли да стане, както на Вас ви е удобно, и както практикувате по принцип.
Ако евентуално има някакъв проблем с тромбофилиите, ще дойдем до София вече, за "добър" гинеколог, който да назначи терапия.
Ако евентуално има някакъв проблем с тромбофилиите, ще дойдем до София вече, за "добър" гинеколог, който да назначи терапия.
-
Prosto jena
Сега прочетох по внимателно, че всъщност ще ми ги изпратите с указания, ако има проблем с тях, още по-добре, сега само ако ми кажете какво, къде да попълня, отивам до лабораторията и Ви изпращам кръв, когато кажете и с каквото допълнително кажете.
Здравейте,
Трите имена.
Рождена дата
Тел. за връзка
Адрес за обратна връзка
Поръчка за тромбофилии.
Повод.
Успех
Трите имена.
Рождена дата
Тел. за връзка
Адрес за обратна връзка
Поръчка за тромбофилии.
Повод.
Успех
-
Prosto jena
Предполагам това е бланката за поръчка и трябва нея да Ви изпратя попълнена от лекар? Има позиции, които по разбираеме причини няма как да попълним, тъй като АНА тела не съм изследвала, ако трябва и тях да пуснем, както и в момента нямам бременност.
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cac ... dpeRI1f1eQ
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cac ... dpeRI1f1eQ