До професор Кременски

Вашите въпроси

Модератор: kremensky

Yokaste

До професор Кременски

Мнение от Yokaste »

Здравейте Професоре,
Сега съм на 35 г. През 2013 г. в 11 седмица след 2-3 капки кръв и последвал медицински преглед се установи, че зародишът няма пулс. Последва кюртаж. Обяснението беше, че нещо генетично се е объркало и толкова. Отношението беше ужасно, няма смисъл да се коментира.
Сега съм бременна в 7ма седмица. Вчера бях на преглед,като на предната вечер получих леко кафеникаво течение, обясних за предният мис и какво е положението ми в момента. Беше ми изписан Утрогестан вагинално 3х2 в продължение на седмица и после още 1на седмица 3х1. Прегледа с изписването на хормна и всичко продължи общо 5 мин! Поисках и снимка , но ми беше отказана такава като ми се каза, че нямала принтер, а минута след това ми принтира направление за следващ преглед ?! (може и да т Според мен не ми беше обърнато достатъчно внимание, нито адекватно отношение. Бях претупана набързо и изпратена с думите, че всичко е наред.
Въпросът ми е нормално ли е да не се назначат никакви изследвания?
Бихте ли ми препоръчали някакви изследвания, повече покой ...изобщо нещо, което би предотвратило или показало бъдещ мис?
Благодаря
kremensky

Re: До професор Кременски

Мнение от kremensky »

Здравейте Госпожо,

Отговорих Ви в друго писмо.
В момента не се налагат допълнителни изследвания.
Изчакайте 11+ седмица и посетете Майчин дом.
Там ще Ви предложат компетентна консултация и ще започнат първите генетични изследвания.
Ако желаете можете да прочетете повече в темата "Генетични изследвания и устремност".

Няма място за допълнително безпокойство.

Успех

Кременски
Публикувай отговор